Любомльські рятувальники здійснили інформаційний рейд на Згоранському озері

22 Липня 2020, 10:29
Волинські рятувальники здійснили інформаційні рейди у місцях відпочинку на озерах 3844
Волинські рятувальники здійснили інформаційні рейди у місцях відпочинку на озерах

Купальний сезон у розпалі, адже спекотна погода сприяє тому, що громадяни масово вирушають на водойми.

Про це повідомляють на сайті управління ДСНС Волині.

Щоб попередити людей про загрозу легковажного ставлення до питань безпеки під час перебування на воді, 21 липня працівники Ківерцівського, Любомльського райвідділів та Старовижівського районного сектору спільно з представниками Управління ДСНС у Волинській області та районних відділів поліції провели рейди на озері Молодіжне у Ківерцях, озері Велике Згоранське с. Згорани Любомльського району, на озері Пісочне Буцинської сільської ради Старовижівського району відповідно для профілактичних бесід з населенням про безпечну поведінку на воді.

Фахівці Служби порятунку розповіли відпочивальникам, що найпоширенішою причиною нещасних випадків на воді є саме недотримання громадянами правил безпечної поведінки. Зокрема, це купання в необладнаних для цього місцях та купання в нетверезому стані.

Читайте також: На Любомльщині комбайнерам нагадали протипожежні правила під час жнив

Щодо надзвичайних подій за участю дітей, то нещасні випадки стаються зазвичай через те, що дорослі залишають маленьких дітей без нагляду поблизу місць з підвищеним рівнем небезпеки, або ж дозволяють дітям старшого віку самостійно відвідувати водойми.

Рятувальники закликали громадян дбати про власну безпеку та у випадку виникнення надзвичайної події на воді повідомити рятувальників на посту або негайно телефонувати до Служби порятунку за номером 101.




1

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром