У Любомлі відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

21 Липня 2020, 14:44
2964

20 липня 2020 року під головуванням голови райдержадміністрації Ігоря Оксенчука відбулось чергове засідання Любомльської районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Про це повідомляють на сайті Любомльської РДА.

Основною темою для обговорення залишається питання епідемічної ситуації та вжиття додаткових заходів на території району, пов’язане із загрозою гострої распіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Члени комісії проаналізували стан поширення коронавірусної інфекції та результати проведення заходів, спрямованих на запобігання і боротьбу з розповсюдженням гострої респіраторної хвороби на території району загалом та зокрема у громадах.  

Також обговорили про стан забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя населення району у весняно-літній період 2020 року, здійснення заходів щодо профілактики захворювань та виникнення харчових отруєнь під час проведення літньої оздоровчої компанії 2020 року.

Крім того, на засіданні комісії розглянули питання вжиття невідкладних заходів щодо подолання наслідків дощових паводків на території району та про стан забезпечення пожежної та техногенної безпеки в закладах освіти Любомльського району.

Усі питання, що виносились на розгляд, одноголосно підтримали члени комісії.

Читайте також: У Любомльській громаді дозволили довше працювати розважальним закладам

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024