Згоранівську сільраду хочуть взяти у склад Шацької об’єднаної територіальної громади

10 Квітня 2017, 16:12
1899

Голова райдержадміністрації озерного краю Василь Голядинець розповів про своє бачення формату Шацької об’єднаної територіальної громади, до складу якого він хоче залучити і згоранську.

Про це він зауважив в інтерв’ю виданню «Шацький край».

«Плануємо дружно (представники району та громади) поїхати на сесію чи виконком у село Згорани. Там хочемо умовити згоранську громаду з їхніми озерами приєднатися до нас, зробивши одну територію реального відпочинкового спрямування.

Відповідний закон, який дозволяє селам різних районів об’єднуватися в одну громаду, вже прийнятий. Але до цього питання треба підійти виважено і правильно.

Ми були в Згоранській сільській раді, просили, аби вони повідомили, коли проводитимуть сесію. Там не знають, як вирішувати проблеми та питання курортних територій, тобто ті, якими ми займаємося вже багато років.

Наприклад, питання каналізування населеного пункту в них навіть не піднімалося. Те ж саме і з туристичним збором.

Будемо хоча б пробувати, звертатися з пропозицією та переконувати приєднатися. Доки не буде в державі остаточного рішення про створення об’єднаних громад, маємо напрацювати свій формат об’єднання», – зазначив голова Шацької РДА».

Коментарі
11 Квітня 2017, 16:59
Ми згідні до Шацька
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024