Обговорили проведення аудиту земель сільськогосподарського призначення на території Любомльського району

17 Липня 2020, 12:42
2898

Відбулась нарада при заступнику голови райдержадміністрації щодо виконання заходів з проведення аудиту земель сільськогосподарського призначення на території Любомльського району.

Про це повідомляють на сайті Любомльської РДА.

Узяли участь у нараді: Грижак А.С. – завідувач сектору з питань агропромислової політики райдержадміністрації; Юрчук В.М. – начальник міжрайонного управління у Любомльському та Шацькому районах головного управління Держгеокадастру у Волинській області; Бондар В.М. – землевпорядник Згоранської  сільської ради; Остапчук Ю.В. – начальник відділу земельних відносин Любомльської міської ради; Пашинський О.В. – провідний спеціаліст відділу земельних та лісових ресурсів, кадастру та екологічної безпеки Рівненської сільської ради; Куць В.М. – землевпорядник  першої  категорії Головненської селищної ради.

На нараді вирішили інформацію Про хід виконання заходів з проведення аудиту земель сільськогосподарського призначення на території Любомльського району» взяти до відома та 24 липня провести чергове засідання робочої групи для обговорення перших результатів аудиту.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024