В Олеську закінчився чемпіонат старостинського округу з міні-футболу. ФОТО

14 Липня 2020, 15:49
4328

Серед його учасників було всього чотири команди – дві збірних молоді, старший склад місцевого «Автомобіліста» та гості із сусіднього Ладинського старостинства.

Хоча запрошення отримали в два рази більше колективів, які спочатку підтверджували свою участь, але згодом все ж відмовилися. Про це пише Наше життя.

Змагання проходили неділями, в два тури і тривали понад місяць. Також далися взнаки карантинні обмеження, тому саме формат малого майданчика обрали організатори. Довелося відмовитися й від підтримки вболівальників, хоча особливо охочим шанувальникам спорту ніхто не забороняв спостерігати за перебігом подій у відведених місцях.

Слід зазначити, що результати останнього туру на суттєві зміни в турнірній таблиці не впливали, хоча могли визначити долю бронзових нагород, які розігрували між собою збірні молоді Олеська.

Їх старші колеги із основного складу «Автомобіліста» вибороли золото ще в попередньому турі, тому гра із Ладинською командою «Владинопіль» була лише формальністю. Проте, гості все ж намагалися, як то кажуть, грюкнути наостанок дверима і виграти цей матч. Вони навіть першими забили гол, потім знову виходили вперед, але все ж кінцевий рахунок 6:4 не на їх користь.

Читайте також: У Гущі змагалися рибалки

Відтак, першу сходинку в чемпіонаті Олеського старостинства посів місцевий «Автомобіліст», другу – «Владинопіль» (Ладинь), третє і четверте місця розділили збірні молоді округу.

Командам вручили кубки та медалі придбані коштом спонсорської допомоги та власних внесків, а також матеріальне заохочення від Вишнівської ОТГ. Підсумовуючи результати організатори подякували спонсорам за підтримку та висловили сподівання, що в наступному році кількість команд-учасниць буде більшою, а умови проведення змагань значно покращаться.

1











 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром