Випускниця Любомльської школи стала призеркою всеукраїнського конкурсу

10 Липня 2020, 17:12
Анна Склянчук 5233
Анна Склянчук

Підбили підсумки щорічної Всеукраїнської акції «День зустрічі птахів», що проводиться метою актуалізації уваги учнівської молоді до сучасних проблем приваблювання та охорони, поширення і збільшення чисельності та видового різноманіття перелітних птахів.

В цьому році участь в акції взяли заклади освіти з 21 регіонів України, а саме: Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Кіровоградської, Луганської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Тернопільської, Хмельницької, Чернівецької та Чернігівської областей. Загалом на розгляд оргкомітету представили 305 робіт.

Згідно з підсумками журі в номінації: «Найщедріша годівничка» ІІ місце виборола Склянчук Анна, випускниця Любомльського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 2.

За залучення учнівської молоді до активної природоохоронної діяльності, формування екологічної свідомості та дбайливого ставлення до тварин Всеукраїнської акції отримала подяку Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України Ірина Семенович, вчителька біології Любомльського ЗЗСО № 2.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024