Рукодільники двох районів збиратимуть гроші онкохворим діткам

06 Квітня 2017, 16:37
2181

Рукодільників Любомльщини і Шаччини, а також усіх небайдужих, колектив газети «Новий погляд+» запрошує долучитися до «Ярмарки життя».

Про це на своїй сторінці facebook повідомила редактор видання Анна Карась.

«Суть її ось у чому: Ви приносите, привозите чи передаєте у редакцію свої вироби. Ми їх продаємо посадовцям районів, підприємцям та всім охочим.
Гроші, які вдасться зібрати, поділимо між дітками, які зараз борються з раком. 

Нашої фінансової підтримки дуже потребує 10-місячна Каріночка Вербінська із Запілля. У її маленькій голівці поселилася величезна пухлина. Зараз дівчинка з мамою у Києві проходить підготовку до операції з видалення новоутворення.


Також хапається за ниточку життя 3-річна Даринка Маїло. Вона з мамою у Білорусі, проходить хіміотерапію.


У 7-річної Віки Гридяєвої із Шацька – рак лімфатичної системи. Дівчинкою опікується бабуся. На лікування потрібні великі гроші, яких сім'я не має.

Як проходитиме ярмарка Ви прослідковуватиме на сторінках газети «Новий погляд+», на сайті «Район.Любомль» і у ФБ.

Будемо дуже вдячні всім, хто відгукнеться на наше прохання і долучиться до цієї благодійної справи.

P.S. У мене останнім часом перед очима Станіславчик Сацюк із села Хворостів, він рік боровся з підступним і жорстоким раком, але... Так і не зміг відсвяткувати свій перший ювілейчик – 5 рочків, бо рак прикував його до ліжка і незадовго після дня народження хлопчик став Ангелочком і полинув на небо (

Та розмова з мамою Каріночки, її незламна щира віра в те, що донечка витримає дві операції і буде здоровенька, підштовхнула до дій.

Словом, друзі, ми повинні об’єднати свої зусилля і врятувати цих діток, які повинні ЖИТИ і радіти кожному прожитому дню, адже ЖИТТЯ готує для них силу-силенну незабутніх подій, зустрічей та подарунків».

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром