Речниця очільника Волинської ОДА спростовує інформацію Гузя, про зустріч Гунчика з Пархомуком

05 Квітня 2017, 13:43
1828

Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик не зустрічався з головою Любомльської РДА Миколою Пархомуком, як це стверджує нардеп Ігор Гузь.

У цьому видання Волинь24 запевнила начальниця відділу інформаційної політики ОДА Світлана Головчук

Нагадаємо, раніше Ігор Гузь повідомив, що голову Любомльської ОДА Миколу Пархомука, якого 31 березня зловили на хабарі, 4 квітня випустили під заставу. «Вже сьогодні він разом зі своїм патроном, головою Волинської ОДА Гунчиком, збирає у Любомлі актив БПП і радиться як жити далі, планує щось високе і глобальне», - написав Гузь у Фейсбуці.

Детальніше про це у матеріалі: «Голова-хабарник Любомльської РДА вийшов на волю за майже півмільйона гривень».

«Невідомо, звідки Ігор Гузь взяв цю інформацію. Але це – фантазії. Володимир Гунчик сьогодні, у середу, 5 квітня, приїхав з робочою поїздкою у Любомльський район. Уже відбулася зустріч із керівниками структурних підрозділів РДА. Надалі запланована зустріч з депутатами райради», – повідомила речниця.

«На зустрічі був присутній перший заступник голови РДА Олександр Герасимчук. Миколи Пархомука на зустрічі не було. Володимир Гунчик з ним не зустрічався і зустрічатися не планує», – додала Світлана Головачук.

Вона повідомила, що Володимир Гунчик звернувся з офіційним поданням, аби відсторонити Пархомука від виконання посадових обов’язків на час проведення розслідування. 

«Дивно, але жодних офіційних документів про правопорушення Пархомука до Волинської ОДА від правоохоронних органів не надходило», – додала Світлана Головачук.

Читайте також: «Голову Любомльської РДА взяли на хабарі»;

«Затриманому з хабарем очільнику РДА «світить» від 8 до 12 років тюрми»;

«Знайомтеся, це Володя і Коля» – Гузь про очільника Любомльської РДА, який «спалився» на хабарі».

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024