Затриманий митник «Ягодина» радить поліцейським частіше відвідувати окуліста

05 Квітня 2017, 10:28
2287

У неділю, 2 квітня, журналісти інтернет-видання «БУГ» оприлюднили інформацію, що поблизу Володимира-Волинського затримали інспектора контрабандного відділу «Ягодин» на автомобілі, зареєстрованому на окупованих територіях.

Деталі читайте ТУТ.

Однак, як виявилося згодом, зі Сходом нашої держави автомобіль пов’язує лише те, що у 2014-му році даний транспортний засіб придбано на Луганщині.

Власні джерела повідомили інтернет-виданню «БУГ», що в технічному паспорті автомобіля митника наче б є підпис одного з ватажків бойовиків – Захарченка. Однак, інспектор митниці надав журналістам копію цього ж паспорта, де значилося прізвище  іншої посадової особи –  громадянина України Захаринка.

«Поліція зупинила мене за містом, перевірила документи, чомусь вирішила, що автомобіль зареєстровано у фейковій ЛНР. А насправді –  в Луганської області, на території,  підконтрольній Україні», – розповів в особистій розмові працівник митниці.

Він також побажав поліцейським частіше відвідувати окуліста і хоч інколи дивитись новини.

«Олександр Захарченко – ватажок сепаратистів так званої ДНР, а не ЛНР», –  прокоментував митник.

Триває перевірка.

Коментарі
06 Квітня 2017, 02:57
Всеодно скотина
06 Квітня 2017, 19:38
А чого це авто зареєстровано в Луганщині, щось все одно не чисто, а ви пане митнику частіше до сповіді ходіть, бо за вашу офіц. Зарплату черокі не купиш
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024