Поліція коментує нічну стрілянину в Любомлі

03 Квітня 2017, 14:34

3 квітня о 2.30 у чергову частину Любомльського відділу поліції ГУНП у Волинській області з лінії «102» надійшло повідомлення від 30-річного жителя м. Любомль про те, що близько 2.20 у приміщенні ТзОВ «БудРем», по вул. Будівельників, 6, сталася бійка та стрілянина, є поранені та вбитий.

Детальніше читайте у матеріалі: «У Любомлі люди в масках застрелили чоловіка, ще двоє – в лікарні».

Працівниками поліції попередньо з’ясовано, що внаслідок неправомірних дій невстановлених осіб було вбито 40-річного жителя Любомльського району, а також поранено двох працівників ТзОВ «БудРем».

На місці події працюють працівники місцевого відділу поліції.

«Відомості про вчинене кримінальне правопорушення зареєстровано в Єдиному реєстрі досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.115 КК України.

На даний час поліцейськими проводиться комплекс оперативно-пошукових заходів, спрямованих на встановлення осіб причетних до скоєння цього злочину», – повідомив очільник Любомльського відділу поліції ГУНП у Волинській області Анатолій Дружук.

Володієте інформацією про злочинців, повідомте у Любомльський відділ поліції ГУНП у Волинській області або за телефоном «102».