Любомльчани привезли золото і бронзу з шахового турніру з Польщі

31 Березня 2017, 10:44
2012

ХІ шаховий турнір на кубок вуйта гміни Камень Хелмського повіту на цей раз зібрав 62 учасники, серед них 24 дорослих, 29 хлопців і дівчат, які приїхали з Хелмського, Красноставського, Влодавського, Томашовського повітів Люблінського воєводства, три шахісти з с. Полапи (Василь Пшава, Василь Самолюк і Тетяна Чишій та двоє учнів з Ковеля (Вікторія Братяш і Артем Манжос).

Змагання проходило за швейцарською системою − з дев’яти партій для кожного учасника тривалістю 15 хвилин одна зустріч. Добре організоване суддівство з м. Хелм. Результати вивішувалися після партії кожного з усіх учасників.


З перших партій лідерство взяли Василь Самолюк і юний Артем Манжос, які до кінця турніру грали за 1 і 2 шаховими столами, і в підсумку Василь виграв 8 партій, а юний Артем − 6 і одну зіграв внічию.

По закінченню турніру вуйт гміни Роман Концьора та директор місцевої школи Аліція Напальська під бурхливі оплески всіх учасників і глядачів вручили пам’ятні кубки, дипломи і цінні подарунки шахістам, які посіли перші-п’яті місця в своїй віковій групі.

Серед чоловіків Василь Самолюк зайняв перше місце, а Тетяна Чишій серед жінок – третє.



Артем Манжос посів перше місце серед юнаків віком 16 років, а його землячка Вікторія Браташ – третє місце серед своїх ровесників. 





Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024