Послуги польських візових центрів українці тепер можуть оплатити онлайн

17 Червня 2020, 16:12
Послуги польських візових центрів українці тепер можуть оплатити онлайн 2733
Послуги польських візових центрів українці тепер можуть оплатити онлайн

Оплатити послуги Пункту прийому візових анкет можна через онлайн-сервіс від Кредобанку.

Як пoвідoмляє Yavp.pl з пoсиланням на сайт установи, якщо при оплаті у відділенні банку потрібно лише дані закордонних паспортів, то під час онлайн-платежу треба відсканувати (сфотографувати) та надіслати необхідний перелік документів.

До нього входять закордонний паспорт платника та заявників (у випадку, якщо заявка заповнюється для кількох членів родини), додаткові документи, що підтверджують родинні зв’язки в разі потреби: свідоцтво про шлюб, свідоцтво про народження дитини.

Як оплатити за візу онлайн:

  1. Вибрати спосіб оплати «Оплата онлайн»; 
  2. Авторизуватися через номер телефону. На сього спочатку прийде СМС з кодом підтвердження, а вже після здійснення оплати - код для реєстрації у візовому центрі;
  3. Завантажити фото або скани закордонного паспорта та додаткових документів. Фотографії обличчя та документів повинні бути чіткими, хорошої якості та читабельними, щоб працівники операційного центру могли верифікувати клієнта;

Якщо оплачуватимете через смартфон, то у вас буде можливість зробити фото онлайн в процесі заповнення форми. При заповненні на комп’ютері потрібно підготувати файли для завантаження заздалегідь.

Заповнити форму. Увага! При помилках в іменах чи номерах паспортів операція буде неуспішною. 

Додаткові уваги

  • Оплата здійснюється платіжною карткою будь-якого банку в національній валюті.
  • Якщо оплатити за послуги візового центру онлайн не вийшло з першої спроби, то повторити процедуру можна буде після отримання СМС-повідомлення про неуспішний результат реєстрації. Максимальна кількість неуспішних оплат – три на добу.
  • Не завантажуються фото? Якщо ви перейшли на сервіс у смартфоні з додатків facebook (додаток месенджера або додаток соціальної мережі) перейдіть у вікно інтернет браузера (chrome, safari або інші) для коректної роботи сервісу оплати візових послуг онлайн.
  • Після успішного завершення процедури верифікації, вас поінформують про результат окремим СМС-повідомленням з кодом PTN (код для Візового Центру) та посиланням на квитанцію про оплату. Верифікація відбувається впродовж операційного дня з 9:00 до 17:00. Якщо ви заповнили інформацію після 17:00 або у святкові чи вихідні дні, її опрацюють не пізніше закінчення наступного операційного дня.
  • У випадку неуспішної процедури верифікації, кошти повернуться на банківську картку, а на телефон прийде СМС з причиною відмови - невідповідність даних для проходження верифікації.

На сьогодні вартість послуг візових центрів складає 420 грн за одну заявку. 

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024