Трьох чоловіків, які займалися розбоями на Любомльщині, взято під варту на 60 днів

21 Березня 2017, 21:21
2060

Слідчі оголосили про підозру групі чоловіків у вчиненні кримінальних правопорушень у складі організованої злочинної групи, передбачених ч.4 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Усім трьом обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою, – повідомляє прес-служба поліції.

Нагадаємо, що в неділю, 26 лютого, близько 5 години ранку, зловмисники розбили вікно та проникли до будинку 44-річної мешканки райцентру Любомль.

Розбійники побили та зв’язали власницю будинку і заволоділи її грошима в сумі майже 500 тис. грн та ювелірними виробами.

За гарячими слідами оперативники управління карного розшуку ГУНП в області спільно зі співробітники Любомльского відділу поліції та спецпідрозділом «КОРД», затримали зловмисників.


Одного з них, 24-річного мешканця Любомля, затримали в райцентрі, двох інших, 24 та 29 років, переслідували та затримали по дорозі на Луцьк, в автомобілі «Volkswagen Passat» поблизу села Свидники Ковельського району. Викрадені речі вилучили.

Операцію по затриманню провели у співпраці з СБУ та за процесуального керівництва прокуратури області.


«Встановлено, що зловмисники скоїли в Любомльському районі чотири розбійних напади й причетні, щонайменше, ще до трьох таких кримінальних правопорушень.

Затриманим оголосили про підозру в інкримінованим їм злочинах. Усім трьом обрали міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою терміном на 60 діб», – повідомив Петро Шпига, начальник головного управління Національної поліції у Волинській області.


Санкція статті передбачає від 8 до 15 років позбавлення волі із конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024