Випускники любомльської школи пригадали роки навчання та подякували вчителям

29 Травня 2020, 12:03
Випускники школи №2 6786
Випускники школи №2

Вже другий місяць в Україні карантин. Школярі з березня опановують дистанційне навчання.

І цього року вперше за часів незалежної України покоління випускників залишається без традиційного останнього дзвоника.

Для нас, одинадцятикласників Любомльського ЗЗСО №2, це мав бути останній день у школі. Цей день, як і день, коли ми вперше з батьками переступили шкільний поріг, мав запам’ятатися на все життя. Та життя внесло свої корективи.

Усе почалося 1 вересня 2009 року – перші враження від пізнання такого цікавого й непростого світу, перші захоплення й розчарування, успіхи й невдачі, перші кроки у дорослий незвіданий світ, адже ми вперше переступили поріг школи.

Наталія Лемкіна, Ольга Павлюк, Вікторія Мороз та Раїса Шишкіна були нашими наставниками в початковій школі. А далі понеслось: різні мови та літератури, історія, алгебра і геометрія, фізика та хімія, біологія і ще багато цікавого. Здавалось нам, 11 клас, випускний – десь далеко. Ніхто з нас й не думав, що так швидко промайнуть й залишаться позаду наші шкільні роки.

У наших серцях залишилося багато приємних спогадів за час проведений у школі – уроки, конспекти, проєкти, флешмоби, іспити, незабутні вечори, концерти, підсумкові атестації, хвилювання, мрії та перші кохання…

Глибоко вдячні педагогам на чолі з директоркою школи Марією Мельниченко, які вклали в нас знання, серце та частинку своєї душі. Своєю любов'ю та невтомною працею допомагали нам пізнавати світ, прищеплювали найвищі моральні цінності.

Кажуть, що справжнім вчителем треба народитися, і що вчитель – це не професія, а велике покликання. Такою є класна керівниця Лідія Хомич – вчителька української мови та літератури, спеціалістка вищої категорії, яка має звання «старший вчитель» та 45 років педагогічного стажу. Вона поруч з нами ось уже сім років.

Скільки всього ми прожили разом за ці роки доброго і поганого. Пам’ятаємо наше перше знайомство: «Така серйозна та строга, як ми будемо?» Та з часом почали розуміти вас як людину, як педагогиню, для нас ви стали наставницею, другом, філософом, яка щоденно ставила нас на правильний шлях, вдосконалювала як особистість, і врешті-решт давали знання.

Тож сьогодні хочемо вклонитись вам та сказати спасибі за вашу працю, пораду і просто за те що ви є. Ми не прощаємося, а говоримо до побачення, адже ми обов'язково будемо пам'ятати та відвідувати школу. Спасибі вам. І до нових зустрічей.

Перша вчителька Наталія Лемкіна
Перша вчителька Наталія Лемкіна

1
Перша вчителька Ольга Павлюк
Перша вчителька Ольга Павлюк

Перша вчителька Раїса Шишкіна
Перша вчителька Раїса Шишкіна

Перша вчителька Вікторія Мороз
Перша вчителька Вікторія Мороз

Класна керівниця Лідія Хомич
Класна керівниця Лідія Хомич





1



Директорка Марія Мельниченко
Директорка Марія Мельниченко

 

Ваші одинадцятикласники 2019-2020 навчального року.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024