У Любомлі відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки

01 Червня 2020, 14:49
Засідання комісії 1504
Засідання комісії

Відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Любомльської міської ради.

Комісія засідала у вівторок, 26 травня. Про це повідомляють на сайті Любомльської міськради.

Розглянули питання про внесення змін до протоколу засідання комісії з питань ТЕБ та НС Любомльської міської ради №24 від 20.05.20 року та про продовження виконання карантинних заходів на території Любомльської ОТГ.

Заслухавши інформацію, з урахуванням обговорення виступів присутніх, вирішили внести зміни до пункту 1 протоколу засідання комісії з ТЕБ та НС Любомльської міської ради № 24 від 20 травня 2020 року, та викласти в такій редакції:

«1. Дозволити відновити роботу непродовольчих ринків на території Любомльської ОТГ, при умові дотримання протиепідемічних заходів безпеки, за принципом роботи агропродовольчих ринків та магазинів. Дозволити торгівлю продуктами харчування на цих ринках (окрім стихійної торгівлі в проходах торгівельних рядів), за умови погодження вимог щодо відкриття та правил торгівлі з управлінням Держпродспоживслужби у Любомльському районі.»

Згідно постанови Кабінету Міністрів України від 20 травня 2020р. № 392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширення на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19 спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів» послаблення протиепідемічних заходів на території Волинської області запроваджуватись не буде. Це визначено пунктом 4 цієї Постанови та рішенням Регіональної комісії з ТЕБ та НС, враховуючи оцінку поточної епідемічної ситуації та відсутність ознак для їх послаблення.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024