Відбулася сесія Рівненської сільської ради: які питання розглянули

22 Травня 2020, 15:05
2256

Відбулось засідання 56 сесії Рівненської сільської ради, яке провів сільський голова Володимир Крижук.

Сесійному зібранню передувала робота постійних комісій сільської ради, які засідали напередодні для опрацювання питань порядку денного.

Робота сесії розпочалася із оголошення депутатських запитів та запитань, після чого перейшли до затвердження порядку денного, який налічував понад дві сотні питань.

В ході засідання депутати внесли зміни та доповнення до Програми розвитку освіти Рівненської сільської ради на 2018-2023 роки, затвердили Програму оздоровлення та відпочинку дітей на 2020 рік та Положення про порядок проведення конкурсу на посаду керівників закладів загальної середньої освіти комунальної форми власності в новій редакції.

Також на засіданні розглянули ряд земельних питань щодо надання дозволів на розробку проєктів землеустрою, затвердження розроблених проєктів, детальних планів території для визначення меж земельних ділянок для розміщення індивідуальної житлової забудови, технічних документацій із землеустрою щодо поділу земельних ділянок комунальної власності за межами населених пунктів Рівненської сільської ради.

Затвердили розпорядження сільського голови, видані в міжсесійний період, тощо. Результатом роботи стало ухвалення проєктів рішень майже з усіх питань порядку денного з внесеними змінами та доповненнями.

Читайте також: У селах Рівненської громади продовжують ремонтувати медичні заклади




 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024