У селах Рівненської громади продовжують ремонтувати медичні заклади

21 Травня 2020, 13:29
У селах Рівненської громади продовжують ремонтувати медичні заклади 2713
У селах Рівненської громади продовжують ремонтувати медичні заклади

Здійснили об’їзд окремих медичних закладів, розташованих на території Рівненської громади.

Заступниця сільського голови Олена Пасаман, в.о. старости Столинсько-Смолярського старостинського округу Микола Козачук спільно з директоркою КНП «ЦПМД Любомльської районної ради» Тетяною Васенько, із залученням фахівців будівельної організації, визначали шляхи поетапного поточного ремонту приміщення ФАПу села Столинські Смоляри. Про це повідомляють на сайті Рівненської громади.

В цьому приміщенні за останні два роки у двох кабінетах замінили вікна, підлогу, змурували грубку, зробили косметичний ремонт для розміщення стоматологічного кабінету, який функціонує з минулого року.

Приміщення облаштоване водопостачанням, є бойлер. Але кабінети фельдшерсько-акушерського пункту потребують косметичного ремонту стін, стелі, заміни дверей та окремих вікон. Є нагальна необхідність заміни електропроводки, утеплення стелі та, відповідно, ремонту даху.

З метою забезпечення нормального температурного режиму будівля потребує ремонту системи опалення або її заміни. Вирішили підготувати приблизний кошторис вартості для здійснення вищевказаних робіт.

Потребує також завершення ремонтних робіт приміщення ФАПу сіл Підлісся та Миловань. А це першочергово – поточний ремонт електромережі та внутрішні роботи.

Читайте також: Дирекція «первинки» проінспектувала медзаклади Рівненської громади

На стадії прийняття в експлуатацію відремонтоване приміщення Забузької амбулаторії та приміщення денного відділення Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Любомльського району, в якому розміщена Гущанська амбулаторія. Там гарні та просторі кабінети, в обох приміщеннях функціонують стоматологічні кабінети та за кошти громади облаштували дві трикімнатні квартири для сімейних лікарів. На часі придбання меблів та обладнання.

 До речі, за період існування ОТГ не було ліквідовано жодного ФАПу в селах громади. Рада забезпечує співфінансування на утримання та заробітну плату працівників, здійснює фінансування проведення ремонтів.






 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром