У Любомльській лікарні будуть народжувати безкоштовно

20 Травня 2020, 21:30
Пологове відділення 7071
Пологове відділення

Для цього Любомльська лікарня успішно уклала договір з Національною службою здоров'я України для надання послуги «Медична допомога при пологах» в межах програми медичних гарантій.

З 20 травня у КНП «Любомльське ТМО Любомльської районної ради» пологи для жінок будуть безкоштовними. Про це повідомляють на сторінці медзакладу у фейсбуці.

Від НСЗУ на рахунок лікарні надійшли кошти для забезпечення породіль усім необхідним під час пологів та перебування у відділенні до моменту виписки.

Ці кошти спрямовуються на медикаменти та вироби медичного призначення для забезпечення пологів, також з урахуванням зарплат медикам та усіх інших витрат, які передбачені у зв’язку з народженням дитини.

Відтак породілля безкоштовно отримує перелік послуг: медична допомога при пологах з черговою акушерською бригадою, ургентного чи планового кесаревого розтину, перебування в стандартній палаті, знеболення оперативних втручань, за необхідності інтенсивної терапії породіллі та новонародженого, скринінг та вакцинацію дитини.

У пологовому відділенні створені зручні та комфортні умови для жінок під час пологів, а також облаштовані індивідуальні та загальні палати для перебування мам з малюками.

«Для нас важливо, аби ваш особливий день народження вашого сина чи доньки був якнайкращим. Чекаємо на пологи в нашому пологовому відділенні», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: В Україні жінки народжуватимуть безкоштовно

За рік у Любомльському пологовому відділенні народилося 482 дитини




 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024