Суд звільнив від відповідальності чоловіка, який їздив п'яним у Римачах

20 Травня 2020, 12:51
Суд звільнив від відповідальності чоловіка, який їздив п'яним у Римачах 2558
Суд звільнив від відповідальності чоловіка, який їздив п'яним у Римачах

Суддя Любомльського районного суду розглянув направлений Любомльським відділом поліції протокол про притягнення до адміністративної відповідальності водія, який їздив п'яним у Римачах.

Про це йдеться в постанові від 4 травня.

Чоловік 23 березня о 17:55 по вулиці Прикордонників в селі Римачі Любомльського району в порушення п.2.9.а. Правил дорожнього руху керував автомобілем «Рено» в стані алкогольного сп`яніння, чим вчинив правопорушення, передбачене ч.1 ст.130 КУпАП.

Винність чоловіка у вчиненні правопорушення повністю стверджена матеріалами справи: протоколами про адміністративне правопорушення, адміністративне затримання, письмовими поясненнями свідків, висновком щодо результатів медичного огляду, рапортами поліцейських, відеозаписом події.

При вирішенні питання про відповідальність суд врахував, що він вперше притягається до адміністративної відповідальності і щиро кається у вчиненому; за місцем проживання характеризується позитивно; має на утриманні двох малолітніх дітей; правопорушення не привело до тяжких шкідливих наслідків.

Під час розгляду протоколу встановили сукупність обставин, які пом`якшують відповідальність та відомостей про особу винного, що очевидно свідчать про малозначність дій водія, оскільки жодні негативні наслідки для інтересів держави і суспільства від таких дій не настали Накладення безальтернативного стягнення поставить сім`ю порушника у надзвичайно скрутне матеріальне становище.

Суд вирішив на підставі ст.22 КУпАП від адміністративної відповідальності за вчинення правопорушення, передбаченого ч.1 ст.130 КУпАП, звільнити та обмежитись усним зауваженням.

Читайте також: Афганець, який їздив п'яний у Любомлі та шарпав поліцейських, уник покарання

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024