У Рівному обговорили пропуск місцевих жителів за прикордонну лінію

13 Травня 2020, 17:38
Зустріч прикордонників з представниками Рівненської ОТГ 2468
Зустріч прикордонників з представниками Рівненської ОТГ

В рамках продовження тісної співпраці відбулася зустріч представників Луцького прикордонного загону та Рівненської сільської ради. 

На зустрічі обговорили питання щодо узгодження пропуску місцевих жителів за лінію прикордонних інженерних споруджень для провадження сільськогосподарських робіт в межах чинного законодавства. Про це повідомляють на сайті Рівненської громади.

На питання окремих жителів громади, депутатів, старост, працівників апарату ради відповідали перший заступник начальника Луцького прикордонного загону – начальник штабу підполковник Руслан Явтушинський, заступник начальника штабу Луцького прикордонного загону, начальник відділу прикордонної служби Вадим Богонос та начальник відділу прикордонної служби «Рівне» підполковник Сергій Бондаренко.

Обговорювали ситуацію щодо безперешкодного доступу жителів громади до своїх паїв, інших сільськогосподарських угідь, громадських пасовищ, місць відпочинку, тощо за лінією прикордонних інженерних споруджень. 

Найбільше турбувало всіх присутніх спільне розв'язання питання щодо розміщення та облаштування лінії прикордонних інженерних споруджень. Виконавчий апарат ради готуватиме звернення щодо врегулювання окремих спірних  питань, в тому числі й на законодавчому рівні, з метою забезпечення законних прав жителів громади.

Читайте також: «У столиці вважають жителів Любомльщини контрабандистами», – депутат облради

 Мешканці Рівного та Гущі намагалися потрапити за лінію інженерних прикордонних споруд




 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024