У Головненській громаді перевірили сім’ї, які опинилися у складних життєвих обставинах

01 Травня 2020, 11:25
У Головненській громаді перевірили сім’ї, які опинилися у складних життєвих обставинах 2406
У Головненській громаді перевірили сім’ї, які опинилися у складних життєвих обставинах

У Головненській громаді здійснили профілактичний рейд з метою захисту прав та інтересів дітей у сім’ях, які опинилися у складних життєвих обставинах та дітей, які повернулися у сім’ї із закладів інституційного догляду.

Рейд провели 27 квітня поліцейські офіцери громади спільно з комісією селищної ради по обстеженню матеріально-побутових умов жителів громади. Про це йдеться на сторінці Головненської ОТГ у фейсбуці.

Проведення профілактичних рейдів – це одна з форм роботи, метою якої є запобігання випадкам загрози життю та здоров’ю дітей, профілактика дитячої безпритульності та бездоглядності, виявлення дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах та надання їм захисту та підтримки.

Під час проведення рейду обстежено умови проживання у семи сім’ях, де виховується 18 дітей. З батьками провели профілактичні бесіди щодо створення належних умов для проживання дітей та недопущення вживання спиртних напоїв. На одну матір склали адміністративний протокол за неналежне виконання обов'язків щодо виховання дітей.

Читайте також: У Полапах та Городні перевірили сім'ї, які опинились в складних життєвих обставинах



 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024