Мережі «Наш Край» та SPAR розробили порадник-інструкцію «Магазин у період COVID-19»

23 Квітня 2020, 15:05
«Магазин у період COVID-19» 2135
«Магазин у період COVID-19»

Мережі «Наш Край» та SPAR об’єднали власний та світовий досвід роботи в умовах пандемії та розробили порадник-інструкцію «Магазин у період COVID-19».

У період світових потрясінь таких як COVID-19 запитань, зокрема у власників магазинів та працівників стало дуже багато, тому і виникла потреба такого посібника, щоб полегшити управлінську учасникам ринку ритейлу.

«Мережа «Наш Край» працює на ринку продуктового ритейлу майже двадцять років. Останні кілька років ми також розвиваємо в Україні міжнародну мережу SPAR. Ми будемо щасливі, якщо наш крок дозволить, як мережевим, так і немережевим закладам торгівлі покращити власну діяльність та використати практичні готові рішення у різних аспектах функціонування магазину. Ми також закликаємо інші мережі відкрито ділитися своїми напрацюваннями. Бо краще разом!» – зазначив керівник департаменту маркетингу мереж «Наш Край» та SPAR Петро Кульпач.

Порадник розробили для власників та працівників інших торговельних закладів задля кращого задоволення потреб громад, підвищення рівня безпеки працівників та споживачів, підвищення ефективності роботи ритейлу в умовах пандемії.

Завантажити порадник можна за посиланням.

Читайте також: 30 тисяч клієнтів мереж «Наш Край» та SPAR отримали подарунки до Великодня 


 

 

 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39