Особи, в яких на «Ягодині» експрес-тест показав COVID-19, на обсервації у Любомльській лікарні

21 Квітня 2020, 13:28
Особи, в яких на «Ягодині» експрес-тест показав COVID-19, на обсервації у Любомльській лікарні 4790 Джерело: РБК-Україна
Особи, в яких на «Ягодині» експрес-тест показав COVID-19, на обсервації у Любомльській лікарні

2250 осіб, які перетинали польсько-український кордон через ПП «Ягодин», протестували експрес-тестами на COVID-19.

З 16 по 21 квітня семеро осіб, у яких швидкий тест показав позитивний результат – пішли на обсервацію. Про це повідомляють на сайті Волинської ОДА.

«На сьогодні в області додалися два нові райони, у яких виявленні перші випадки коронавірусної інфекції. По одній особі захворіло у Ратнівському та Маневицькому районах. Завдяки експрес-тестуванню на «Ягодині» за кілька останніх днів ми виявили сімох осіб з позитивним результатом експрес-тесту на COVID-19, усі вони перебувають на примусовій обсервації у Любомльській центральній районній лікарні та у гуртожитку Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні (колишній санаторій «Турія»).

Загалом в області – 11 обсервованих. Усі результати експрес-тестування перевірятимуть лабораторним методом. Наразі результати тестування методом ПЛР одного обсервованого показали негативний результат», – розповів Юрій Погуляйко.

Читайте також: Усім, хто перетинатиме кордон через «Ягодин», робитимуть експрес-тести на CОVID-19

На «Ягодині» виявили сімох осіб, в яких експрес-тест на COVID-19 був позитивний

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024