У Луцьку зустріли Героя Сергія Мокренка

02 Березня 2017, 10:01
3378

Востаннє на рідну Волинь повернувся український захисник Сергій Мокренко, який загинув на Сході.

Десятки автомобілів активістів «Автомайдану України», «Самоомоборони Волині», волонтерського центру «Серце патріота», рідних та близьких Сергія з Луцька, Шацького та Любомльського районів прибули на Цуманський пост, аби гідно зустріти юнака, – інформують Волинські новини.









Звідти траурна процесія прослідувала до Луцька, а далі центральним проспектом міста кортеж прибув до Свято-Троїцького собору. За станом на 8:50 у соборі розпочалося прощання з бійцем.

2



1







Опісля кортеж вирушить до Любомля. На автотрасі Ковель – Ягодин у районі «Машівського бору» зустрічатиме автоколона, від початку вулиці Володимирської – живий ланцюг, через який проведуть Героя по вулиці 1 Травня до Центральної площі (там, де відбувалися обливання на підтримку бійців АТО). Священики з Любомльського і Шацького районів відслужать литію. Опісля відбудеться прощання. Слово матимуть побратими Сергія, вони згадають, яким був «Крук».

Далі колона вирушить до Шацька, де Сергій переночує останній раз у рідному домі. Об 11 годині на Центральній площі селища біля пам’ятника Шевченка відбудеться останнє прощання з Героєм. Усіх небайдужих просимо долучитися до гідного вшанування Сергія Мокренка».

Прохання брати з собою свічки, лампадки, квіти, прапори.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024