«Ягодин»: китаєць хотів «проскочити» з нерозмитненими автозапчастини

01 Березня 2017, 14:57
1950

Громадянин Китайської Народної Республіки, менеджер з логістики однієї з компаній м. Гонконг мав намір перемістити з порушенням понад 12,2 тисяч штук популярної серед водіїв та споживачів продукції, – інформує Волинь.POST, посилаючись на відділ організації роботи ГУ ДФС у Волинській області.

Зокрема, під виглядом канцелярського приладдя, аксесуарів до авто та для гаджетів на адресу одного з агропідприємств Дніпропетровської області переміщувалися вартісні запчастини та аксесуари до автомобілів, контролери заряду сонячних батарей, сумочки для сніданків, сумочки-органайзери дорожні, коврики для фітнесу, плівка для обклеювання автомобілів.

Невідповідність фактично переміщуваного вантажу задекларованим товарним позиціям працівники Волинської митниці встановили в ході більш детального огляду.

Оскільки громадянин Китаю подав органу доходів і зборів документи, що містять неправдиві відомості щодо найменування, ваги, кількості товару та неправдиві відомості, то на підставі ч.1 ст.483 Митного кодексу України працівники Волинської митниці склали адмінпротокол.

Вантаж, що переміщувався з порушенням митного законодавства, вилучено.

Наразі матеріали у цій справі передано до Любомльського районного суду, який й визначить міру відповідальності порушника.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024