Поліцейських застерегли, що може бути за «регулювання» черги на митниці за гроші

01 Березня 2017, 12:50
1788

Працівники волинського ГУ Нацполіції спільно з офіцерами управління внутрішньої безпеки в області проінспектували наряди поліцейських, які забезпечують публічну безпеку та правопорядок на територіях, прилеглих до митних постів «Ягодин» та «Устилуг». 

Про це повідомили у СК ГУНП у Волинській області.



Під час рейду вони також провели профілактичні бесіди з поліцейськими та додатково роз’яснили їм відповідальність у випадку порушення вимог антикорупційного законодавства.



Мобільна група головного перевірили роботу особового складу Володимир-Волинського відділення, Нововолинського відділу поліції та управління «КОРД», задіяних для забезпечення правопорядку на прилеглій території до митних постів.

«Кожен поліцейський повинен чітко усвідомлювати недопустимість використання, наданих йому службових повноважень, з метою одержання неправомірної вигоди. Реагування керівництва волинської поліції на корупційні правопорушення співробітників буде невідкладне й рішуче. Антикорупційне законодавство передбачає у випадку корупційного правопорушення не тільки цивільно-правову, чи дисциплінарну відповідальність, а й кримінальну», – наголосила заступник начальника ГУНП в області Наталія Пасічник.

Профілактичні антикорупційні рейди в поліції планують проводити систематично. Правоохоронці просять громадян, яким відомо факти одержання поліцейськими неправомірної вигоди або спонукання громадян до надання неправомірної вигоди повідомляти за номерами телефонів довіри:

74-21-20 в ГУНП у Волинській області
74-23-65 в управління внутрішньої безпеки у Волинській області

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром