П'яні чоловіки влаштували автоперегони біля прикордонного підрозділу «Римачі»

08 Квітня 2020, 14:38
П'яні чоловіки влаштували автоперегони біля прикордонного підрозділу «Римачі» 6461
П'яні чоловіки влаштували автоперегони біля прикордонного підрозділу «Римачі»

Прикордонники відділу «Римачі» Луцького загону припинили правопорушення, яке відбувалось поблизу прикордонного підрозділу.

7 квітня троє місцевих жителів на автомобілі української реєстрації, під’їхавши до військового містечка та посигналивши із автівки, демонстративно здійснили розворот і на великій швидкості попрямували у бік державного кордону. Про це повідомляють на сторінці Західного управління Держприкордонслужби у фейсбуці.

Автомобіль протаранив загороджувальну конструкцію та попрямував через контрольно-слідову смугу.

Група реагування почала негайне переслідування правопорушників. Водій з пасажирами, побачивши прикордонників, намагалися здійснити втечу у зворотному напрямку до населеного пункту Висоцьк. Однак під час розвороту не справився з керуванням і пошкодив ще й загороджувальний паркан військового містечка.

Силами прикордонного наряду автомобіль блокували, а осіб затримали. За візуальними ознаками усі перебували в стані алкогольного сп’яніння.

1

На місце вчинення правопорушення прикордонники викликали представників поліції. На осіб, які влаштували на кордоні такі розваги, складені відповідні матеріали, а транспортний засіб евакуювали до Любомльського відділу поліції.

До Національної поліції направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за ч.1 ст. 194 КК України «Умисне знищення або пошкодження майна».

Читайте також: Особи, яких затримали прикордонники біля Гущі, виявилися не рибалками

3

1

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром