У Вишнівській громаді виділили частину коштів для придбання апарата штучної вентиляції легень

30 Березня 2020, 17:17
4074

Відбулась 57 позачергова сесія Вишнівської сільської ради. 

Зокрема,  відповідно до Постанови КМУ від 11 березня 2020 року №211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» та з метою своєчасного реагування на можливі надзвичайні ситуації, які пов’язані із поширенням гострої респіраторної хвороби серед населення та проведення, у разі необхідності ,дезінфекційних заходів, було вирішено  виділили кошти у сумі 210 тисяч гривень. Про це повідомляють на сайті Вишнівської громади.

З цих коштів 50 тисяч гривень спрямували на створення матеріально-технічного резерву та 160 тисяч гривень – комунальному некомерційному підприємству «Любомльське територіальне медичне об’єднання Любомльської районної ради» для закупівлі сучасного апарату штучної вентиляції легень.

Нагадаємо, що раніше, на 56 позачерговій сесії було виділено кошти в сумі 30 тисяч гривень  на здійснення першочергових протиепідемічних заходів.

Також депутати проголосували за надання дозволу на залучення шкільного автобуса на довезення медичних працівників, які проживають на території Вишнівської громади, до місця роботи.

Читайте також: Любомльська лікарня у переліку закладів, які першочергово прийматимуть хворих на коронавірус

«Апарат штучної вентиляції легень дозволить рятувати життя важким хворим», – лікар Олександр Згоранець

1

 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024