Для волинських громад запустили навчальний онлайн-проєкт

05 Квітня 2020, 14:55
Для волинських громад запустили навчальний онлайн-проєкт 1321
Для волинських громад запустили навчальний онлайн-проєкт

Програма «U-LEAD з Європою» запустила навчальний онлайн проєкт U-LEARN.org.ua де у вільному доступі наявні 10 навчальних програм для фахівців громад.

Про це інформує експертка з висвітлення Програми «U-LEAD з Європою» Олена Кузьмич.

Наразі доступні навчальні модулі «Соціальні послуги в ОТГ: з чого почати», «А як вчините Ви? – Етична дилема», «Основи реформування системи охорони здоров'я з допомогою eHealth», «Цифрові комунікації в громаді» та «Сучасні інструменти для формування спроможної освітньої мережі в громаді».


Керівник Волинського регіонального офісу Програми «U-LEAD з Європою» Анатолій Пархом’юк наголосив на важливості підвищення знань представників ОТГ повсякчас.

«Життя в громадах не може зупинитись через карантин. Тому у цей період ми запропонували інший формат навчань. З ключових напрямків реформ Програмою «U-LEAD з Європою» були розроблені інтерактивні курси. Вони враховують практичний досвід впровадження реформ, який громади вже здобули. Період карантину слід використовувати ефективно»,  зауважив Анатолій Пархом’юк.

Також на платформі доступні електронні посібники «Перші кроки для новостворених ОТГ. Методичні рекомендації та зразки документів», «Путівник керівника. Успішна громада: надання якісних послуг громадянам та сприяння сталому розвитку».

Крім того, оприлюднені вступи до курсів «Залучення громадян до процесів прийняття рішень», «Стратегічна комунікація: вступ», «Електронний документообіг».

Всі курси доступні на сайті за посиланням. Пройти будь-яке онлайн навчання та отримати відповідний сертифікат зможе кожен охочий.

Нагадаємо, що Програма «U-LEAD з Європою» підтримує децентралізацію та регіональну політику в Україні, реалізується за участі ряду донорів та спільно фінансується Європейським Союзом та його державами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.



 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024