Виконувачка обов'язків Запільського старости просить односельців не палити суху траву

30 Березня 2020, 09:25
пожежа біля Запілля 2609
пожежа біля Запілля

Виконувачка обов'язків старости Запільського старостинства Ольга Фізик звернулася до односельців з проханням припинити спалювати суху траву.

У неділю 29 березня, ввечері на території старостинства спалахнула пожежа сухої трави та чагарників. Про це повідомила Ольга Фізик у фейсбуці.

«Люди добрі, схаменіться! Прошу вас, перестаньте палити траву, скільки можна? Ви завжди починаєте звинувачувати у цьому то владу, то пожежників, що вони вчасно не їдуть, хоча вони завжди реагують на пожежі, то поліцію, то голову сільської ради. А ви трішки задумуйтесь, а що кожен з вас зробив для того, щоб цього не допустити? Багато хто говорить: «Це не мої справи, ми до цього не причетні, ми цього не робили». Ніхто вас не звинувачує.

Ось, наприклад, вчора після 21:00 були знову пожежі на території Запільського старостинства. Хто підпалив траву? Із Любомля приїхали, чи з Полап? Це робота нас самих. Гасили загорянні пожежники, були лісівники. Я дуже вас прошу – не робіть біду. Ви робите біду, насамперед, самим собі. Я дуже розраховую на вашу людяність та порядність», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: На Любомльщині ліквідували дві пожежі сухої трави

На Любомльщині пожежа сухої трави майже дісталася автозаправки




 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024