«Ягодин»: чотирилапий помічник «винюхав» контрабандне куриво

22 Лютого 2017, 12:55
1539 Джерело: dpsu.gov.ua

У середу вранці, 22 лютого, в пункті пропуску прикордонники Луцького загону ініціювали проведення поглибленої перевірки двох автівок «ВАЗ» та «Ауді» під керуванням громадян України.

Інформує Держприкордонслужба.

У ході поглибленого огляду із залученням службового собаки було виявлено контрабандні сигарети в конструктивних особливостях транспортних засобів, а саме – в порогах та у паливному баку. При цьому паливний бак є порожніми та сухим, його використовують як ємність для прихованого перевезення товарів, а живлення автомобіля паливом здійснюється від окремо вбудованого бачку ємністю до 5 літрів.

Загалом зі сховок правоохоронці дістали та вилучили 462 пачки сигарет різних марок на загальну суму майже 8 тисяч гривень. Також вилучили і автомобілі, як засоби незаконного переміщення товарів, які оцінили більше ніж у 103 тисячі гривень.

Також, учора в цьому ж пункті пропуску прикордонниками було виявлено приховані сигарети в транспортному засобі ще одного громадянина України. Чоловік вивозив з України 200 пачок сигарет на суму більше 3 тисяч гривень власною автівкою «Опель» у салоні.








 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром