На Любомльщині перевірили, як дотримуються самоізоляції ті, хто повернувся з країн ЄС

26 Березня 2020, 19:06
Перевірили, як дотримуються самоізоляції ті, хто повернувся з закордону 4668
Перевірили, як дотримуються самоізоляції ті, хто повернувся з закордону

Працівники Любомльського відділу поліції проводять роботу в населених пунктах району, спрямовану на дотримання громадянами правил карантину.

26 березня поліцейські перевірили за місцем проживання осіб, які повернулися з країн ЄС та надали добровільну згоду на самоізоляцію протягом наступних 14 днів. Про це повідомляють на сторінці Любомльського відділу поліції у фейсбуці.

Зокрема, під час таких заходів громадяни отримали інформацію щодо необхідності перебування за місцем проживання, задля власної безпеки та безпеки оточуючих, порядку дій у разі погіршення стану здоров’я. Також людей поінформували про відповідальність за порушення правил карантину.

Окремо, були перевірені заклади торгівлі на предмет дотримання встановлених карантином обмежень. В ході проведення вказаних заходів порушень не виявили.

«Шановні громадяни, нагадуємо, що працівники поліції проводять вказані заходи лише з однією метою – не допустити поширення вірусу на території району та держави. Тому просимо з розумінням віднестись до встановлених обмежувальних заходів та без необхідності не покидати житло, а громадян які повернулися з країн ЄС – самоізолюватися на вказаний термін», – йдеться в повідомленні.

1

1




 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром