У Вишнівській ОТГ призначили поліцейських офіцерів громади

25 Березня 2020, 09:45
Призначили поліцейських 3313
Призначили поліцейських

Перша заступниця Вишнівського сільського голови Галина Федончук провела робочу зустріч з новопризначеними поліцейськими громади.

Максим Савош та Богдан Остапчук  дільничні офіцери поліції сектору превенції Любомльського відділу поліції відтепер обслуговуватимуть територію громади. Про це повідомляють на сайті Вишнівської ОТГ.

Обговорили майбутній план роботи, ряд важливих питань щодо запровадження моделі поліцейської діяльності, побудованої на взаємодії та партнерстві поліції та громади, адже принципи партнерства з населенням, довіри та законності мають бути визначальними у діяльності правоохоронців. Зазначимо, що поліцейські пройшли відбір, відповідне навчання та стажування у своїх колег на Кіровоградщині.

1

Вишнівська сільська рада одна з перших в районі взяла участь в пілотному Проєкті «Поліцейський офіцер громади», який стартував у травні 2019 року за підтримки уряду США. Даний Проєкт є продовженням впровадження реформи поліції, метою якого є тісна взаємодія поліцейського з об’єднаною територіальною громадою та мешканцями сільської місцевості, орієнтація на її потреби. Це наступний крок у реформі Національної поліції України, який дасть змогу швидше реагувати на локальні проблеми у громаді, збільшити рівень довіри до правоохоронців.

Контакти поліцейських офіцерів громади:

Савош Максим Сергійович – 0966430209

Остапчук Богдан Володимирович - 0968594815

Читайте також: За тиждень на Любомльщині скоїли дві крадіжки

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024