На Любомльщині оштрафували директорку диспансеру за преміювання доньки

24 Березня 2020, 13:17
Суд 3588
Суд

Любомльський районний суд, розглянувши за участі прокурора галузевого відділу Прокуратури Волинської області 18 протоколів про вчинення директоркою психоневрологічного диспансеру адміністративних правопорушень, пов’язаних з корупцією, притягнув посадовицю до відповідальності у виді штрафу.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури області.

Очільниця психоневрологічного диспансеру в селі Руда, всупереч вимогам ч. 1 ст. 28 Закону України «Про запобігання корупції», приймала рішення в умовах реального конфлікту інтересів, видаючи накази про преміювання своєї доньки – працівниці цього ж інтернату, й не повідомляючи про наявний конфлікт інтересів Волинську обласну раду чи Національне агентство з питань запобігання корупції.

Суд визнав її винною у порушенні вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів (адміністративні правопорушення, передбачені ч. ч. 1,2 ст. 172-7 Кодексу України про адміністративні правопорушення) та призначив покарання у виді штрафу в розмірі 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (3400 гривень) зі сплатою судового збору 420 гривень.

Читайте також: Судили хулігана, який пошкодив автомобіль у Згоранах

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром