Як вчаться школярі Вишнівської громади в умовах карантину

24 Березня 2020, 12:35
2222

У закладах освіти Вишнівської сільської ради організували освітній процес під час карантину із використанням технологій дистанційного навчання та запровадження гнучкого (дистанційного) режиму роботи для працівників закладів освіти.

Про це повідомляють на сайті Гуманітарного відділу Вишнівської сільської ради. 

Для організації неперервного освітнього процесу кожен із педагогів розробив індивідуальний план навчання під час карантину. Діти мають можливість здобувати знання на освітніх платформах «На урок», «Всеосвіта», «Prometheus», «Be Smart».

Окрім того, для школярів відкрито функціонує віртуальна школа «Ранок», а видавництво «Розумники» («Smart Kids») надало безкоштовний доступ до 16 000 інтерактивних завдань за шкільною програмою. По телевізійних каналах «Рада» та «Київ» з понеділка по п`ятницю транслюються відеоуроки. Детальніше про розклад уроків та контент можна дізнатися за посиланням.

До речі, чимало освітніх сайтів, перелік яких педагоги надіслали на електронні адреси школярів, на період карантину запровадили безкоштовні режими для зручного опрацювання онлайн. На сайтах окремих шкіл розміщені посилання для доступу до навчальних матеріалів для різних вікових категорій здобувачів освіти.

Читайте також: Вчителі і карантин: заступниця міністра про навчання і зарплату. ВІДЕО

Чимало педагогів налагодили форму листування зі школярами, використовуючи застосунки для смартфонів  «Viber», «What`s up», «Messenger» та інші.  На електронні адреси педагоги надсилають дітям відео-уроки, вебінари, презентації, матеріали для самостійного опрацювання. Молодші школярі  опрацьовують матеріали з допомогою батьків, яких консультують педагоги.

Організація освітнього процесу шляхом впровадження дистанційних технологій – не є для всіх нас чимось традиційним та добре відомим. Однак, карантин – це не привід не вчитися.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром