Поляки пропустили в Україну черкащанина з понад 5-ма кілограмами психотропних пігулок

18 Лютого 2017, 22:21
1392

Прокуратура Волинської області здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні про незаконне придбання та перевезення з метою збуту психотропних речовин у особливо великих розмірах, вчинені 39-річним черкащанином, який тимчасово мешкає в одній з країн Прибалтики.

Повідомили у прес-службі прокуратури.

Увечері 17 лютого 2017 року в зоні діяльності митного поста «Ягодин» Волинської митниці ДФС, з ініціативи та за орієнтуванням працівників Центрального апарату та обласного Управління Служби безпеки України був затриманий автомобіль «BMW 530D», який в'їхав в Україну з Республіки Польща.

Під час проведення поглибленого митного огляду у конструктивних порожнинах кузову та салону автомобіля, а також серед особистих речей громадянина були виявлені пакунки з пігулками загальною вагою понад 5 кг та пакунки з порошкоподібними речовинами вагою понад 160 г.

Усі виявлені пігулки й речовини у ході проведення огляду місця події вилучені слідчим слідчого відділу УСБУ у Волинській області.

З'ясувалося, що вони містять особливо небезпечну психотропну речовину, обіг якої заборонено, – МДМА. Наразі зловмиснику, який намагався ввезти їх в Україну, повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.307 Кримінального кодексу України. Він затриманий. Вирішується питання про обрання чоловікові запобіжного заходу.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024