Рятувальники провели подвірні обходи на території Нудизької сільради

18 Лютого 2017, 08:53
1422

У четвер, 16 лютого, для запобігання виникненню пожеж, попередження загибелі і травмування людей працівники Любомльського РВ та вільний від чергування особовий склад 10-ї ДПРЧ провели відпрацювання житлового сектору на території Нудизької сільської ради.

Такі заходи є вкрай важливими для населення. Тому рятувальники вчили, як потрібно діяти у випадку виникнення надзвичайної ситуації та що робити у разі її виникнення, наголошуючи на дотриманні правил пожежної безпеки при користуванні побутовими електроприладами, пічним опаленням та відкритим вогнем.

Рятувальники здійснили подвірні обходи, під час яких поінформували громадян про основні вимоги пожежної безпеки у побуті, а також надали рекомендації щодо усунення виявлених протипожежних порушень в оселях. Вони поширили також серед населення друковані матеріали з правил безпеки.

Крім того, під час відпрацювання співробітники Служби «101» перевірили джерела протипожежного водопостачання на території населених пунктів.

Як показує практика, такі комплексні відпрацювання, без сумніву, є надзвичайно корисні. Бо лише спільними зусиллями громадськості та рятувальників можна мінімізувати кількість пожеж у житловому секторі та зробити життя людей по-справжньому безпечним.



Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024