Карантин у Любомлі: магазини закриті, черги на вулиці

19 Березня 2020, 16:03
Вулиці майже пусті 7423
Вулиці майже пусті

В Україні, й у Любомльському районі зокрема, продовжують вводити жорсткі обмеження щодо перебування людей на вулицях та в установах.

Запровадили карантин у школах, заборонили роботу розважальних та закладів торгівлі, скасували автобусне сполучення. Мають працювати лише продуктові крамниці, аптеки та стратегічно важливі установи.

19 березня ми перевірили на вулицях Любомля, як громадяни дотримуються карантину.

Найбільше скупчення людей біля банків, Нової пошти та продуктових магазинів. Тут впускали лише по кілька чоловік, всі решта змушені були очікувати на дворі. Не скрізь, проте люди намагаються дотримуватися дистанції один від одного. В аптеках фармацевти просять людей дотримуватись дистанції.

Читайте також: Поліцейські перевірятимуть дотримання карантину на Любомльщині



Перебування на вулицях у масках любомльчани ігнорують. Лише одиниці з масками. Проте, скоріше тут проблема в їх відсутністю в аптеках, де на дверях висить оголошення, що масок та антисептичних засобів у продажі немає. Та й людей на вулицях поменшало.

Читайте також: У Любомльській громаді закривають усі заклади торгівлі, окрім продуктових магазинів, аптек та АЗС

На більшості вхідних дверях магазинів  вивісили табличку: «Карантин». Таке ж оголошення на воротах великого ринку. Окремі магазини ще зранку працювали, проте згодом більшість з них позакривали. Ситуацію на контролі тримає поліція.

Дезінфекція приміщення міськради
Дезінфекція приміщення міськради











 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024