Як працюватиме Любомльська лікарня в умовах карантину

18 Березня 2020, 17:25
Любомльська лікарня 4331
Любомльська лікарня

Любомльське ТМО продовжує працювати цілодобово, в карантинному режимі (з обмеженням відвідувачів та в підсиленому режим дезінфекції).

Дирекція закладу у зв’язку з карантином просить з розумінням поставитись до ситуації та заради безпеки пацієнтів рекомендує утриматися від планових візитів до лікувальних закладів, які можна відкласти на потім (планового лікування в стаціонарі, профілактичних медичних оглядів, перевірки зору, виписування рецептів та довідок та інше). Про це повідомляють на сторінці Любомльського ТМО у фейсбуці.

Хворим, які мають температуру та є підозра на інфікування грипом чи ГРВІ, рекомендують залишитися вдома і телефонувати до свого сімейного лікаря, котрий буде консультувати стосовно подальших дій.

Заради безпеки пацієнтів у Любомльській лікарні тимчасово скасували планові оперативні втручання, надаватиметься лише невідкладна та ургентна допомога.

Лікарі рекомендують на час карантину менше бувати у місцях масового скупчення людей, часто провітрювати приміщення, часто мити руки та обробляти антисептичними засобами, мінімізовувати контакти з хворими на ГРВІ та грип, влаштовувати вологе прибирання приміщень.

Читайте також: У Любомльській громаді закривають усі заклади торгівлі, окрім продуктових магазинів, аптек та АЗС 

У Любомлі вирішили, які заходи проводитимуть задля непоширення коронавірусу в районі

Коментарі
26 Червня 2020, 14:51
де поділись гроші на апарати чому ніхто не звітує
26 Червня 2020, 16:48
Шановний (а) Льоня (Марійка, місцевий і т.д, адже ви щоразу під своїм коментарем пишете інше імя), апарати ШВЛ придбали, і про це була інформація на цьому сайті <br/>Перший апарат:<br/>https://lyuboml.rayon.in.ua/news/261330-liubomlska-likarnia-pridbala-drugii-aparat-shtuchnoyi-ventiliatsiyi-legen-za-800-tisiach <br/>другий апарат:<br/>https://lyuboml.rayon.in.ua/news/241052-vidomo-v-kogo-zakupliat-aparat-shtuchnoyi-ventiliatsiyi-legen-dlia-liubomlskoyi-likarni
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром