«Ягодин»: молодик без черги проривався «в браму» по зустрічній смузі

09 Лютого 2017, 14:43
2258

У середу, 8 лютого, перед пунктом пропуску «Ягодин» прикордонники Луцького загону припинили зухвалу спробу проїзду поза чергою мікроавтобусу «Мерседес» української реєстрації. При цьому водій здійснив загрозу життю і здоров’ю прикордонника, – інформує прес-служба охоронців кордону.

Близько 17 години громадянин України – 20-річний мешканець Любомльського району, який їхав у Польщу, спробував «Мерседесом Спринтер» потрапити в пункт пропуску по зустрічній смузі оминаючи всі транспортні засоби. Водій ніяк не зважав на законні вимоги прикордонного наряду розвернути автомобіль та звільнити смугу руху і продовжував рух з порушенням вимог правил дорожнього руху. 

Під час таких дій порушник здійснив наїзд автомобілем на прикордонника. Не встигши відскочити, військовослужбовець виставив руки вперед, після чого транспортний засіб зупинився.

На водія складено протокол за ст. 185-10 КУпАП, а також на місце пригоди викликано наряд поліції.

Згодом до Любомльського відділу національної поліції направлено інформування про виявлення кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.343 КК України «Втручання в діяльність працівника правоохоронного органу. Вплив у будь-якій формі на працівника правоохоронного органу з метою перешкодити виконання ним службових обов’язків або добитись прийняття незаконних рішень».

Коментарі
10 Лютого 2017, 10:54
Незахотів платити 1000 грн щоб проїхати поза очередю ?? А чому наряд міліції не перевірив кармани погранца ??
10 Лютого 2017, 17:13
Все що тут написано суцільна брехня, тут і половини правди нема
11 Лютого 2017, 02:54
подвійні стандарти ніколи до добра не приводили.Згідно повноважень та відомчого наказу прикордонники не керують чергою, а по суті- керують, беруть гроші і це вже дістало, тому що створили корупційну систему пропуску і ніхто не зацікавлений цю систему зламати ( з тих служб, яким це вмінено у обов"язок) Люди, держава- це ми, не давайте хабарів, не пріть поза чергою всім селом, будьте людьми, вся причина такої ганьбт у нашій повндінці.
11 Лютого 2017, 15:42
Можна подумати що він один такий ,треба було тих чмошників ,що біля погранцив беруть касу покатати на капоті бо вони скоро вже рюкзаки замість кармана носити будуть ніяких камер не бояться і похер гройсмани,треба звонити на гарячу лінію,хай побігають
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром