В які санаторії на безкоштовне лікування можуть поїхати діти Любомльського району

27 Лютого 2020, 08:51
Дітей направляють на санаторне лікування 2434
Дітей направляють на санаторне лікування

У Центрі первинної медичної допомоги Любомльської районної ради пропонують оздоровитися окремим категоріям дітей.

Центр здійснює направлення на безкоштовне санаторно-курортне лікування дітей з інвалідністю, дітей-сиріт, дітей з хронічними захворюваннями відповідно до показань, дітей позбавлених батьківського піклування, постраждалих від наслідків Чорнобильської катастрофи, дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей, дітей працівників правоохоронних органів, військовослужбовців, які загинули під час виконання службових обов`язків, дітей з дитячих будинків та шкіл-інтернатів. Про це повідомляють на сторінці Центру первинної медичної допомоги Любомльського району у фейсбуці.

На цей час в закладі наявні путівки:

  •  санаторій «Затока» (смт. Затока, Одеська область), дата заїзду з 10.03.2020 по 15.04.2020. Для оздоровлення діток віком від 3 до 17 років, із запаленням кісток та суглобів (туберкульоз кісток та суглобів (всі стадії затихання) та його наслідки, інфікування МБТ, гіперегічна чутливість до туберкуліну, наростання туберкулінової чутливості на 6 мм на рік, хронічний гематогенний посттравматичний остеомієліт, його наслідки, остеохондропатії, асептичний некроз різної локалізації, в т.ч. хвороба Пертеса, їхні ускладнення, дисплазії та вроджений вивих стегна та їх наслідки, сколіотична хвороба (початкові ступені), порушення постави, наслідки травм, хворі, які потребують післяопераційної реабілітації та інші захворювання опорно-рухової системи);
  • санаторій «Прикарпатський» (м. Яремче, Івано-Франківська область), дата заїзду з 9 березня. Для оздоровлення діток віком від 7 до 14 років, із захворюваннями органів дихання (повторні пневмонії, стан після перенесеної пневмонії, рецидивуючий чи хронічний бронхіт в стадії ремісії, бронхіальна астма в міжприступному періоді, вроджені вади легень та інші захворювання бронхо-легеневої системи);
  • санаторій «Зелена гірка» (місто Одеса), дата заїзду з 31 березня по 23 квітня. Для оздоровлення діток віком від 5 до 18 років, із захворюваннями органів дихання (рецидивуючий чи хронічний бронхіт в стадії ремісії, реконвалесценти після пневмонії, хронічні захворювання носоглотки, бронхіальна астма в міжприступному періоді, часті гострі респіраторні захворювання, вроджені вади легень).

Особам, які бажають отримати санаторно-курортне лікування, пропонуємо звернутись до свого сімейного лікаря або педіатра.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром