Учителі польської мови з Любомля взяли участь у семінарі в Луцьку

26 Лютого 2020, 11:12
Семінар для педагогів 2013
Семінар для педагогів

Учителі польської мови з Володимира-Волинського, Княгининка, Ковеля, Любешова, Любомля, Підгайців, Рожища, Торчина, Цумані та інших міст і сіл взяли участь у методичному семінарі.

19 лютого в бібліотеці Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти в Луцьку відбувся семінар для вчителів польської мови, організований завдяки співпраці цієї інституції, яку на заході представляла Лілія Бондарук, та Всеукраїнського координаційно-методичного центру навчання польської мови та культури в Дрогобичі під керівництвом Адама Хлопека. Про це пише Монітор Волинський.

Майстер-класи провели полоністки та методистки Марта Бонарек-Соха й Анна Міськевич, які водночас є волонтерками, скерованими до України Центром розвитку польської освіти за кордоном (ORPEG).

Семінар був доброю нагодою для розширення словникового запасу, ознайомлення з важливими текстами про культуру, розв’язання граматичних труднощів, а також обміну досвідом між учителями. Учасники заходу проявили велику обізнаність із проблематикою семінару, активність та креативність.

Читайте також: Педагогиня любомльської школи отримала відзнаку на конкурсі «Учитель року»


Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024