У Любомлі злодія піймали «на гарячому» та закрили в підсобці магазину

24 Лютого 2020, 13:44
3004

В період з 17 по 24 лютого до Любомльського відділу поліції надійшло 93 звернення громадян.

З них 71 розглянули у відповідності ЗУ «Про звернення громадян» та по 11 фактах відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Про це повідомляють на сторінці Любомльскої поліції у фейсбуці.

З-поміж зареєстрованих кримінальних правопорушень 4 крадіжки, 1 факт незаконного поводження зі зброєю, 1 факт зберігання наркотиків, 1 факт нанесення тілесних ушкоджень, 1 факт виявлення пізнаного трупу та ін.

Так, 22 лютого до відділу поліції надійшло повідомлення від працівника магазину «Анді», про те, що невідомий чоловік мав намір викрасти гаманця, який був у підсобному приміщенні магазину. Помітивши спробу вчинити крадіжку, продавець зачинив злодія в магазині та викликав працівників поліції. Прибувши на місце події поліцейські затримали правопорушника. Ним виявився раніше судимий 35 річний уродженець міста Червоноград, який на момент затримання перебував у розшуку за вчинення іншого майнового злочину.

Наразі розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 КК України (крадіжка) та вирішується питання щодо оголошення особі про підозру. Санкція статті передбачає арешт на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

За вказаний період часу на автошляхах Любомльського району зафіксували один випадок дорожньо-транспортної пригоди в яких лише транспортні засоби зазнали механічних ушкоджень, а шкоди життю та здоров’ю учасникам дорожнього руху завдано не було. Випадків керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння не виявлено (з початку року виявлено 26).

Протягом тижня працівники груп реагування патрульної поліції Любомльського відділу поліції в ході виконання службових обов’язків щодо нагляду за дотриманням правил дорожнього руху виявили 178 порушень ПДР.

Також поліцейські зафіксували один випадок вчинення насильства в сім’ї, у 8 випадках виявлено осіб, які перебували у громадських місцях у п’яному вигляді, чим своєю поведінкою ображали людську гідність та громадську мораль, у 6 випадках виявлено громадян, які палили тютюнові вироби у заборонених місцях, за порушення правил дозвільної системи – 3 та 1 випадків завідомо неправдивого виклику спеціальних служб.

Любомльський відділ поліції дякує працівникам магазину «Анді» за вжиті заходи щодо блокування правопорушника та своєчасне повідомлення про вказану подію, що в подальшому допомогло затримати злочинця.
 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024