На Любомльщині перевірили, як реалізовують державну політику в сфері цивільного захисту населення

24 Лютого 2020, 11:26
1391

У Любомльській райдержадміністрації відбулась нарада за участю першого заступника начальника управління ДСНС України у Волинській області, полковника служби цивільного захисту Сергія Клеца  з керівниками установ, підприємств, організацій району.

На нараді присутніх ознайомили з Програмою комплексної перевірки оцінки діяльності Любомльської районної ланки Волинської територіальної підсистеми єдиної системи цивільного захисту. Про це інформують на сайті Любомльської РДА.

Як зазначив Сергій Клец, відповідно до Регіонального плану основних заходів цивільного захисту на 2020 рік з 17 по 21 лютого на території району  провели комплексну перевірку оцінки діяльності щодо реалізації державної політики у сфері цивільного захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру та готовності Любомльської районної ланки Волинської територіальної підсистеми єдиної системи цивільного захисту.

Планову комплексну перевірку здійснила комісія з працівників Управління  ДСНС України у Волинській області, управління з питань цивільного захисту облдержадміністрації та представниками навчально-методичного центру та безпеки життєдіяльності. Також, відповідальним особам надали перелік документів, які необхідно було підготувати на початок роботи комісії.

Мета перевірки  – оцінка діяльності щодо реалізації державної політики у сфері цивільного захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру, надання організаційно-методичну допомогу керівному складу Любомльської районної ланки, підприємств та установ у виконанні покладених на них завдань у сфері цивільного захисту населення і територій, реагування на надзвичайні ситуації та впроваджені вимоги Кодексу цивільного захисту України.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром