У Вишнівському дитсадку розповіли про використання LEGO-технологій на заняттях

20 Лютого 2020, 11:22
1581

У Вишнівському дошкільному навчальному закладі відбулося засідання міжшкільного інтегрованого методичного об’єднання педагогів, що працюють із дітьми дошкільного віку.

Завідувачка ДНЗ Тетяна Богуш привітала всіх присутніх і розповіла про пріоритетні напрями роботи закладу. Про це повідомляють на сторінці Методичного центру Вишнівської громади у фейсбуці.

Після цього запрошені педагоги мали можливість стати глядачами програми «Хто зверху?», участь в якій взяли маленькі вихованці закладу, об’єднані у дві команди. Малюки з радістю брали участь у конкурсах «Кубик», Задачки-відгадачки», «Незавершена картина», «Обмін ролями», «Загублений ключ», «Зберись до школи». Дошкільнята мали змогу показати свій словниковий запас і здібності в знаннях шкільного приладдя, професій, пір року та хореографічні таланти під час «Музичної розминки».

Після завершення програми «Хто зверху?» вихователі та завідуючі ДНЗ обговорили заняття, обмінялись досвідом щодо проведення заходів подібного роду.

Начальник гуманітарного відділу Василь Стрільчук ознайомив присутніх з основними принципами та нововведеннями у проєкті Закону «Про дошкільну освіту» та наголосив на важливості підготовки вихованців ДНЗ до навчання в умовах реалізації Концепції НУШ.

Катерина Панасюк, керівниця МІМО, провела з вихователями практичне заняття щодо використання LEGO-технологій на заняттях у дошкільних навчальних закладах. Присутні мали змоги на хвилину стати дошкільнятами та побачити, як легко вивчати цифри, букви, кольори та інші тематично-лексичні блоки за допомогою конструктора.












 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024