5 найбільш оплачуваних вакансій для українців у Польщі спочатку 2020 року

19 Лютого 2020, 16:52
1294

Компанії Personnel Service та Workport оприлюднили спільну заяву щодо найбільш оплачуваних вакансій, на які польські роботодавці шукають працівників з України на початку 2020 року.

Як пoвідoмляє Yavp.pl з пoсиланням на personnelservice.pl, найбільше заробити в Польщі на сьогодні можуть зварювальники та мулярі. Непогані зарплати також у працівників деяких інших будівельних спеціальностей.

Список 5 найвисокооплачуваніших вакансій для українців у Польщі, згідно з дослідженням компаній, виглядає так:

  • Муляр – 20-27 злотих за годину;
  • Зварювальник – від 23 злотих за годину;
  • Маляр – 17-18 злотих за годину;
  • Оператор машин та устаткувань – 16-18 злотих за годину;
  • Арматурник – 15-17 злотих за годину.

На інших посадах українці в Польщі заробляють менше. Наприклад, працівникам логістичних складів чи промислових виробництв, згідно з даними компаній Personnel Service та Workport, пропонують по 14-15 злотих за годину. Однак там підкреслюють, що нижчі зарплати компенсують додатковими бонусами. Найчастіше – це безкоштовне житло або принаймні часткове покриття видатків на проживання, премії за відпрацьовані дні та результативність роботи.

«У першій дванадцятці найкращих пропозицій роботи для українців є багато вакансій у сфері послуг. Шукають, зокрема, продавців, офіціантів та персонал готелю. Їхні ставки коливаються від 14 до 15 злотих нетто на годину. І продавець, і працівник готелю могли розраховувати на бонуси та премії, а офіціантам забезпечували харчування», – йдеться в заяві компаній.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024