Минулого тижня на Любомльщині піймали чотирьох п'яних водіїв за кермом

18 Лютого 2020, 09:08
1595

В період з 10 по 17 лютого до Любомльського відділу поліції надійшло 81 звернення громадян.

З них 41 розглянуто у відповідності ЗУ «Про звернення громадян» та по 13 фактах відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Про це повідомляють на сторінці Любомльського відділу поліції у фейсбуці.

З числа зареєстрованих кримінальних правопорушень чотири крадіжки, одне шахрайство, один факт несплати аліментів, один факт незаконного поводження зі зброєю та три факти пропозиції працівникам правоохоронних органів неправомірної вигоди.

14 лютого встановили два факти, коли водії транспортних засобів пропонували працівникам поліції неправомірну вигоду за непритягнення до відповідальності за порушення правил дорожнього руху. В свою чергу поліцейські такі спроби задокументовали за допомогою нагрудних відеореєстраторів та на місця подій викликали слідчого-оперативні групи.

Відомості про події внесені до ЄРДР за ч.1 ст. 369 КК України. Санкція статті передбачає штраф від п’ятисот до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Читайте також: Поліцейські встановили осіб, які нищили дерева в парку Любомля

За вказаний період часу на автошляхах Любомльського району зафіксовали два випадки дорожньо-транспортних пригод, в яких лише транспортні засоби зазнали механічних ушкоджень. Виявили чотири факти керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння (з початку року 26).

Протягом тижня працівники груп реагування патрульної поліції Любомльського відділу поліції в ході виконання службових обов’язків щодо нагляду за дотриманням правил дорожнього руху виявили 173 порушення ПДР.

Також, поліцейські зафіксовали два випадки вчинення насильства в сім’ї, у дев'яти випадках виявили осіб, які перебували у громадських місцях у п’яному вигляді, чим своєю поведінкою ображали людську гідність та громадську мораль. У семи випадках виявили громадян, які палили тютюнові вироби у заборонених місцях, за порушення правил дозвільної системи три випадки та п'ять завідомо неправдивих викликів спеціальних служб.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром