У Рівному відбулись Стрітенські посиденьки

17 Лютого 2020, 14:37
Стрітенські посиденьки 1489
Стрітенські посиденьки

В рамках новоутвореного клубу сімейного дозвілля «Родовід» стрітенські посиденьки «Між нами, сусідами» провели в Рівненському будинку культури.

На свято запросили родини різних вікових категорій, які тісно співпрацювали і продовжують творчу співпрацю із закладом культури, є активними читачами бібліотеки. Про це повідомляють на сайті Рівненської громади.

Ведучі заходу Ольга Бакун та Галина Сюмак розповіли про історію великого християнського свята, народні звичаї і традиції. Серця присутніх зігрівав вогник громничнної свічки, для діток і внуків на гостинець були свіжовипечені символи весни – жайворонки.

1

Ностальгію викликала презентація відеоролика «Летять роки у вирій понад нами», де запрошені впізнавали своїх батьків, дідусів і бабусь та себе в юності. Були спогади, пісні, ігри, конкурси, розваги, у яких активно приймали участь усі без винятку гості свята. Святкового настрою присутнім додавали сільський музика-віртуоз Олександр Нагорнюк, талановита тамада Ольга Бакун, і, звичайно, учасники народного аматорського колективу «Надія» із своїми голосистими піснями.

Слова вдячності за приємні хвилини відпочинку своїми власними поетичними рядками висловила Олена Калітка. У номінації «Найповажніша та найдосвідченіша пара» перемогу здобуло подружжя Ніни та Миколи Єрмаковичів, а номінацію – «Наймужніша та наймудріша пара» отримало подружжя Олексія та Ольги Бакунів.



















Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024