У Радехові відбулося засідання міжшкільного інтегрованого об’єднання вчителів та відкритий урок

14 Лютого 2020, 13:58
Урок у Радехові 1642
Урок у Радехові

На базі Радехівської школи відбулося засідання міжшкільного інтегрованого об’єднання вчителів суспільствознавчого циклу Вишнівської ОТГ.

У четвер, 13 лютого, вчителі історії відвідали відкритий урок з історії України «Галицько-Волинська держава: від створення до монгольської навали», який провела у 7 класі Вікторія Пилипчук. Про це повідомляють на сторінці Методичного центру Вишнівської ОТГ у фейсбуці.

Урок провели із застосуванням інтерактивних технологій. Вчителька разом із учнями здійснили захоплюючу подорож у часи Романа Мстиславовича. Учні аналізували документи, літературні твори, складали схеми, історичні пазли, ментальну карту та в результаті створювали лепбук «Галицько-Волинська держава».

Учні були уважні, зацікавлені, приймали активну участь у розв’язанні запропонованих завдань. Урок пройшов на високому методичному рівні. Присутні педагоги почерпнули для себе чимало цікавої інформації та нових знань для подальшої реалізації на своїх власних уроках.

Вчителі взяли участь у роботі круглого стола на тему «На що варто звернути увагу вчителеві в процесі підготовки дітей до ДПА та ЗНО з історії України». Керівниця МІМО Катерина Оніщук проаналізувала особливості атестації та підвищення кваліфікації вчителями суспільних дисциплін у 2019-2020 роках, підсумки проведення та перспективи участі учнів шкіл в районному етапі олімпіад з історії та правознавства, конкурсах та експедиціях.

Читайте також: Школярка зі Штуня стала призеркою обласного конкурсу 






 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024