У Рівненській ОТГ визначали, які об'єкти будівництва першочергово фінансуватимуть

14 Лютого 2020, 09:04
ФАП у Столинських Смолярах 2278
ФАП у Столинських Смолярах

Представники Рівненської сільської ради на чолі із сільським головою Володимиром Крижуком, побували у населених пунктах громади.

У середу, 12 лютого, участь в об’їзді взяли депутати сільської ради, в.о. старост,  директори КЗ «Центр КДСТ» та КГ «Рівне». Про це йдеться на сайті Рівненської громади.

Вони відвідали вісім населених пунктів громади, де розміщені заклади культури, освіти, медицини тощо. Запланували відвідати й інші населені пункти. У ході зустрічі присутні поспілкувалися з керівниками цих установ та вислухали їх пропозиції щодо належного функціонування тих чи інших закладів.

Захід був організований з метою належного вивчення стану об’єктів інфраструктури на території Рівненської громади та визначення черговості щодо проведення ремонтних робіт.

Читайте також: Представники Рівненської громади запозичували досвід у Вишнівській ОТГ

Присутні ознайомилась із технічним станом закладів та установ, приблизною потребою в коштах на їх збереження та функціонування. В подальшому це буде враховано при прийнятті рішень щодо виділення коштів на утримання закладів інфраструктури громади.

«Депутати проаналізували хід проведення ремонтних робіт та побачили, що вже вдалося зробити та які об’єкти потребують додаткових капіталовкладень. Можна впевнено сказати – благоустрій, медична, культурна та освітня сфера крок за кроком покращуються. Як родзинку можна відзначити, що минулого року вдалося завершити оснащення стоматологічних кабінетів у старостинських округах. Тепер у Рівненській громаді функціонує 5 новеньких стоматкабінетів», – йдеться в повідомленні.

Плани на рік теперішній теж доволі амбітні: будівництво футбольних, волейбольних полів; перекриття та утеплення фасадів, заміна систем опалення у  деяких закладах культури, освіти; ремонт доріг та інше. А ще – введення в експлуатацію нових об’єктів.

Рівненський ліцей
Рівненський ліцей

Рівненський ліцей
Рівненський ліцей

Клуб у Миловані
Клуб у Миловані

Полапівський ліцей
Полапівський ліцей

1
ФАП у Полапах
ФАП у Полапах

Будинок культури у Полапах
Будинок культури у Полапах

Столинсько-Смолярська гімназія
Столинсько-Смолярська гімназія

Дитсадок у Забужжі
Дитсадок у Забужжі

Забузька амбулаторія
Забузька амбулаторія

Стадіон у Забужжі
Стадіон у Забужжі

МПО у Гущі
МПО у Гущі

 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром